Šta je Digitalni Marketing ?

Digitalni marketing obuhvata sve marketinške aktivnosti koje se odnose na korišćenje elektronskih uređaja ili interneta.

sta-je-digitalni-marketing

Set Godin jedan od najpoznatijih stručnjaka u oblasti digitalnog marketinga, javni govornik, preduzetnik, autor i bloger  rekao je “Kao potrošači, mi smo prezauzeti da obraćamo pažnju na oglašavanje, ali smo očajni u potrazi za dobrim stvarima koje rešavaju naše probleme.”

U pravu je!

Nije vise bitno koji proizvod prodajete , vec nacin na koji ga prodajete, pricu koju ste napravili da bi ste proizvod prodali!

Da li ste interesantni? Da li “bodete” oči ?

sta-je-digitalni-marketing-2

Digitalni marketing je od vitalnog značaja za vaše poslovanje i poznavanje brenda. Izgleda da svaki drugi brend ima veb-lokaciju. A ako ne to, onda bar imaju prisustvo na društvenim medijima ili strategiju digitalnog oglašavanja.

Digitalni sadržaj i marketing toliko su česti da ih potrošači sada očekuju oslanjajući se na njega kao izvor informacija o robnim markama.

Obzirom na toliko mogućnosti i strategija povezanih sa tim, morate biti kreativni i eksperimentisati sa različitim marketinškim taktikama u odnosu na budžet.

Takođe možete koristiti alate kao što su statistike tj. analitike da biste nadgledali uspeh svojih kampanja.

DIGITALNI MARKETING JE MERLJIV,IMATE UVID DA LI STE USPESNI, DA LI STE INTERESANTNI I KREATIVNI I NARAVNO DA LI CETE IMATI DOBIT!

USUDITE SE DA “BODETE” OCI !

Podelite tekst

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Saznajte više o Aurora Digital Solutions, agenciji za digitalni marketing na linku OVDE

Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. 

Korišćenjem ovog sajta se slažete sa korištenjem kolačića (cookies).

 

Više o tome možete pronaći u našoj politiki privatnosti i kolačićima