Linkedin Oglašavanje – Idealne poslovne ciljne grupe

Iskoristite moć oglašavanja na Linkedinu

Linkedin oglašavanje - Ako želite da vaše preduzeće postane prepoznatljivije i da povećate prodaju, oglašavanje na LinkedInu može vam pomoći da ostvarite te ciljeve.

linkedin-oglašavanje
linkedin-oglašavanje

Profesionalci, Preduzeća i Potencijalni klijenti

Linkedin nije samo najveća poslovna mreža na svetu,
već i jedna od najefikasnijih platformi za oglašavanje

LinkedIn oglašavanje može biti skuplje u poređenju sa drugim platformama, što ne sme biti razlog koji može odbiti neke firme, posebno male i srednje frime ili preduzetnike.

Postavljamo jasne ciljeva i budžete. Koristimo LinkedIn-ove alate za ciljanje kako bismo osigurali da Vaši oglasi stvarno dopiru do prave publike, koja je Vama potrebna.
Nama je jako važno da održimo ili napravimo Vaš profesionalni imidž na LinkedInu. U našem radu ćemo održati konzistentnost i profesionalnost u svim oglasima i kompletnom nastupu.

U svom radu se fokusiramo na kreiranju vrednog i relevantnog sadržaja koji će odjeknuti i imati dobar efekat sa vašom ciljnom publikom.

Isprobat ćemo različite vrste oglasa (npr. sponzorisane sadržaje, InMail oglase) kako bismo videli šta najbolje funkcioniše za vašu publiku.

NE, nećete se izgubiti u masi. Sa nama ćete se razlikovati kroz kreativnost i personalizaciju. Kreirat čemo jedinstvene i inovativne oglase koji će se istaći. Koristi ćemo ciljano oglašavanje kako bismo mogli da dopremo do specifičnih segmenata publike, kako bismo povećali šanse da vaši oglasi budu primećeni.

Ne trošite svoje vreme i novac na uobičajene oglašivačke strategije

Pripremite se da otkrijete uzbudljive mogućnosti koje LinkedIn nudi i iskoristite svoj potencijal za rast. Počnite sada i saznajte kako oglašavanje na LinkedInu može podići vaše preduzeće na novi nivo.

Slanjem ovog obrasca prihvatate politiku privatnosti AURORA Digital Solutions. Dozvoljavate i slažete se da Vas kontaktiramo i šaljemo ponude za usluge.
aurora-digital-solutions-facebook-oglasavanje-ppc

Šta želite postići oglašavanjem na Linkedinu?

Da li želite povećati prepoznatljivost vašeg preduzeća, privući nove klijente ili povećati prodaju?

Kada pokrećete oglašavačku kampanju na LinkedInu, važno je da imate jasno definisane ciljeve i strategiju. U ovom delu, istražićemo ključne korake za uspešno pokretanje oglašavačke kampanje na LinkedInu.

Linkedin-Oglašavanje-1

Koje profesije, industrije ili preduzeća želite dostići?

Vaše Poruke Direktno Ciljanoj Publici!

LinkedIn Vam omogućava da ciljate specifične grupe ljudi na osnovu njihovog profesionalnog znanja, iskustva, obrazovanja i drugih demografskih podataka.

Kada odredimo ciljanu grupu, sledeći korak je kreiranje atraktivnih oglasa. Oglasi na LinkedInu moraju biti privlačni, relevantni i prilagođeni ciljanoj grupi. 

aurora digitalni marketing instagram oglasavanje

LinkedIn je platforma namenjena deljenju poslovnih informacija i umrežavanju, što znači da su korisnici skloniji prihvatanju poslovnih poruka i oglašavanja.

Postignite viši stepen angažovanosti i konverzija nego na drugim platformama

Slanjem ovog obrasca prihvatate politiku privatnosti AURORA Digital Solutions. Dozvoljavate i slažete se da Vas kontaktiramo i šaljemo ponude za usluge.
aurora-digital-solutions-facebook-oglasavanje-prvi-na-google

Stvaranje privlačnog sadržaja za oglašavanje na LinkedInu

Iskustvo u pravljenju privlačnog sadržaja

Stvaranje privlačnog sadržaja je ključno za uspešno oglašavanje na LinkedInu. Vaši oglasi moraju biti relevantni, privlačni i prilagođeni vašoj ciljnoj grupi. U ovom delu istražićemo najbolje prakse za stvaranje privlačnog sadržaja za oglašavanje na LinkedInu.

Odredite svoje ciljeve koje želite ostvariti

Pre početka kampanje, morate biti jasno svesni ciljeva koje želite postići oglašavanjem na LinkedInu

Istražite svoju ciljnu publiku

Ko su vaše idealni klijenti? Kakve su njihove potrebe, interesi i demografske karakteristike?

Kreativnost u Komunikaciji

LinkedIn nudi različite opcije oglašavanja, kao što su reklamne kampanje, sponzorisani postovi, oglašavanje na stranicama kompanija

Jasna Poruka i Poziv na Akciju (CTA)

Uključivanje jasnog poziva na akciju u svakoj poruci ili reklami podstiče ljude da preduzmu željenu akciju, posete web sajt, predaju upit ili kupe proizvod. 

Praćenje i Analiza Rezultata

U našem radu koristimo analitičke alate koje LinkedIn nudi kako bismo pratili efikasnost svake Vaše kampanje.

Testiranje i Optimizacija

Stalno testiranje različitih aspekata kampanji, uključujući naslove, sadržaj i segmentaciju liste, vitalno je za razumevanje šta najbolje rezonuje sa vašom ciljanom publikom

ZAŠTO BAŠ MI ZA LINKEDIN OGLAŠAVANJE?

Linkedin oglašavanje sa pravim planiranjem, ciljanjem i kreiranjem privlačnih oglasa

Oglašavanje na LinkedInu nudi jedinstvene prilike za povećanje vidljivosti vašeg preduzeća i povećanje prodaje. Sa pravilnim planiranjem, ciljanjem i kreiranjem privlačnih oglasa možete postići željene rezultate.

#1

Kakve su klijentove potrebe, izazovi i ciljevi? Kako vaš proizvod ili usluga može pomoći rešiti njihove probleme ili postići njihove ciljeve?

#2

Koristiti privlačne slike koje privlače pažnju i predstavljaju vaše proizvode ili usluge na najbolji način. Koristiti video formate, koji omogućavaju da predstavimo Vašu firmu na interaktivniji način.

#3

Analitika i Praćenje: S modernim alatima, možemo precizno pratiti otvorene rate, klikove, konverzije, i mnoge druge važne metrike koje nam pomažu da optimizujemo vaše kampanje.

#4

Optimizacija efikasnosti oglasa na LinkedInu ključna je za postizanje željenih rezultata. U ovom delu istražićemo najbolje prakse za optimizaciju efikasnosti oglasa na LinkedInu i kako postići više stope angažovanosti i konverzija.

Ne trošite svoje vreme i novac na uobičajene oglašivačke strategije. Iskoristite moć LinkedIna da dostignete svoje ciljeve i iskoristite svoj potencijal za rast.

Počnite sada i otkrijte kako oglašavanje na LinkedInu može podići vaše preduzeće na novi nivo.

Profesionalno, precizno i transparentno

Posvećeni Vašem Uspehu Kroz Linkedin Oglašavanje

Ukoliko Vas zanima ili ste seodličili da bidte imali Linkedin oglašavanje dovoljno je da nas samo kontaktirate. Nakon kontakta ćemo Vam se javiti i napravit ćemo sastanak uživo ili putem on-line sastanka.  

Cene naših usluga Linkedin oglašavanja zavise od obima i složenosti kampanje. Nudimo prilagođene pakete koji odgovaraju različitim budžetima i potrebama. Za preciznu ponudu, kontaktirajte nas da razgovaramo o vašim specifičnim zahtevima.

DA. Na početku predlažemo ugovorni period u dužini 3 meseca. Smatramo da je to dovoljno dugačak period u kome obe strane vide kako međusobno funkionišu i dovoljno dugačak rok u kome se vide rezultati ogašavačkih kampanji.

DA. Ukoliko želite da prekinete saradnju možete zahtevati prekid saradnje i nakon toga će se saradnja sa Vama i obustaviti.

Pored Linkedin oglašavanja, nudimo širok spektar digitalnih marketinških usluga, uključujući SEO, upravljanje društvenim mrežama, kreiranje sadržaja, i još mnogo toga. Naš cilj je da pružimo kompletne marketinške rešenja koja će unaprediti vaše online prisustvo.

Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. 

Korišćenjem ovog sajta se slažete sa korišćenjem kolačića (cookies).

 

Više o tome možete pronaći u našoj politiki privatnosti i kolačićima