Instagram Oglašavanje - Ciljanje publike, Sponzorisani sadržaj i CTA strategija

Dopiranje do kupaca tamo gde jesu

Instagram oglašavanje Vam omogućava da ciljano dosegnete široku publiku putem vizualno privlačnih oglasa, povećavajući angažovanost, prepoznatljivost i ostvarujući veći povrat ulaganja

instagram-oglašavanje
instagram-oglašavanje

Mi smo rešenje - ne samo usluga:

Profesionalno vođenje kampanja koje se odupire svim izazovima i osigurava uspešne rezultate za Vaš brend

Odabir prikazivanja Facebook ili Instagram oglasa zavisi od Vašeg ciljnog tržišta i koju platformu najčešće koriste. Takođe, oglasi mogu da se prikazuju na oba kanala istovremeno.

Možete da koristite svoju Facebook poslovnu stranicu kako bi se Vaši oglasi prikazivali i na Instagramu.

Cena Instagram oglasa varira u zavisnosti od prikaza ili klikova.

Instagram promocije Vam mogu pomoći da dosegnete više ljudi na Instagramu. Ako imate popularan foto ili video post, bilo bi vredno da ga promovišete široj publici.

Angažovanje profesionalca za vođenje Vaših Instagram kampanja može doneti brojne prednosti i značajno poboljšati efikasnost Vašeg oglašavanja.

Profesionalci za oglašavanje koriste testiranje i analitiku kako bi pratili performanse. Ako kampanja ne daje očekivane rezultate, stručnjaci će na vreme identifikovati probleme i optimizovati strategiju kako bi postigli bolje rezultate.
Stručnjaci će osmisliti strategiju koja se ističe i privlači pažnju Vaše ciljne publike. Kombinacija ciljanog sadržaja i kreativnog dizajna pomoći će da Vaš brend privuče pažnju.
Profesionalci će analizirati podatke za Vas i pružiti Vam jasno tumačenje. Na osnovu tih informacija, zajedno ćete donositi informisane odluke.

Investicija u uspeh:

Kvalitetni rezultati za svaku kampanju

Naše strategije prilagođene individualnim zahtevima Vam pomažu da povratite ulaganja i postignete rast u Vašem poslovanju.
Slanjem ovog obrasca prihvatate politiku privatnosti AURORA Digital Solutions. Dozvoljavate i slažete se da Vas kontaktiramo i šaljemo ponude za usluge.
aurora-digital-solutions-istagram-oglasavanje-ppc-1024x576

Da li angažovati profesionalca ili samostalno voditi kampanje?

U današnjem digitalno marketinškom okruženju konkurencija je snažna, a pažnja potrošača brzo se preusmerava sa jednog sadržaja na drugi.
 
Kako biste prevazišli ovu situaciju, važno je primeniti strategije koje će povećati Vašu prisutnost i privući ciljanu publiku, a naša stručnost za Instagram oglašavanje može biti ključna komponenta ovog procesa.

aurora-digitalni-marketing-google-oglasavanje.png
aurora-digital-solutions-istagram-oglasavanje-1-759x1024

Instagram oglašavanje za veću profitabilnost

Isplativost ovog pristupa oglašavanju na Instagramu proizilazi iz činjenice da možete precizno targetirati svoju ciljnu grupu, umanjujući troškove prikazivanja oglasa nepotrebnim korisnicima.

Kroz analizu rezultata kampanja možete pratiti šta funkcioniše najbolje i prilagoditi svoju strategiju Instagram oglašavanja kako biste ostvarili što veći povrat ulaganja.
aurora-digital-solutions-istagram-oglasavanje-1-759x1024

Kako smo za jedan mesec povećali Instagram grupu za 1000 novih članova, pomoću Instagram Oglašavanja?

Instagram oglašavanje - znamo šta funkcioniše, a šta ne i možemo Vam pomoći da izbegnete uobičajene zamke i greške.

Slanjem ovog obrasca prihvatate politiku privatnosti AURORA Digital Solutions. Dozvoljavate i slažete se da Vas kontaktiramo i šaljemo ponude za usluge.
aurora-digital-solutions-istagram-oglasavanje

Followeri,
angažman i konverzije

koje se zasnivaju na Vašim jedinstvenim ciljevima, ciljnoj publici i ličnosti brenda.

Pomoću analitičkih alata Instagrama, duboko istražujemo kako naša publika reaguje na različite vrste sponzorisanog sadržaja.

Ovo nam omogućava da usmerimo naše napore tamo gde najviše deluju, stalno poboljšavajući i prilagođavajući naš pristup Vašim jedinstvenim ciljevima.

Određivanje ciljne grupe

Identifikacija i definisanje ciljane publike je osnova uspešnog Instagram oglašavanja

Vizualno privlačan sadržaj

Kvalitetne slike, video sadržaj I vizuali koji su relevantni za Vašu ciljnu publiku i koji istovremeno odražavaju estetiku Vašeg brenda.

Kreativnost oglasa

Raznolikost i kreativnost formata omogućava da prilagodite Instagram oglase različitim ciljevima, bilo da je to povećanje svesti, angažovanje ili konverzija.

Jasna poruka i poziv na akciju (CTA)

Važno je uključiti jasan poziv na akciju koji će podstaknuti publiku da preduzme korak, kao što je poseta Instagram profilu, kupovina proizvoda ili poseta Web Sajtu.

Praćenje i analiza rezultata

Instagram oglašavanje omogućava praćenje performansi Vaših oglasa putem metrika kao što su broj impresija, angažovanje, klikovi na linkove i konverzije.

Testiranje i optimizacija

Konstanto testiranje različitih elemenata oglasa, kao što su naslovi, slike i ciljne grupe, omogućava Vam da bolje razumete šta najbolje funkcioniše za Vašu ciljnu publiku

ZAŠTO BAŠ MI ZA INSTAGRAM OGLAŠAVANJE?

Naš pristup je promenio način na koji potrošači razumeju brendove koje predstavljamo


Kroz promišljeno oblikovane kampanje na Instagramu, stvorili smo most između brenda i ciljne publike koja se neprestano povećava.

#1

Stručnost u korišćenju raznovrsnih alata i mogućnosti koje Instagram oglašavanje pruža omogućila nam je da preoblikujemo način na koji brendovi komuniciraju.

#2

Doslednost u analizi rezultata i stručnog podešavanja kampanja na Instagramu omogućava nam da precizno razumemo šta svaka ciljna grupa traži i kako se ponaša.

#3

U vremenima kada pažnja potrošača postaje sve dragocenija, naša sposobnost Instagram oglašavanja omogućava nam da uspostavimo istinske veze koje traju.

#4

Sposobnost da koristimo različite formate Instagram oglašavanja, uključujući slike, video snimke, Stories i Reels, omogućava nam da izražavamo raznolike aspekte identiteta brenda.

Mi koristimo sve resurse i mogućnosti kako bismo ostvarili duboko ukorenjene veze između potrošača i brendova koje zastupamo, nadmašujući očekivanja i postavljajući nove standarde u sferi Instagram oglašavanja.

Tačno, autentično i dosledno:

Brinemo o Vama i Vašem brendu

Naša agencija specijalizovana je se za pružanje kompletnih rešenja za Instagram oglašavanje. Naš tim iskusnih stručnjaka će Vam pomoći da prilagodite strategiju oglašavanja Vašim potrebama, definišete ciljeve i ciljnu grupu.

Prve rezultate možete očekivati relativno brzo, ali značajniji rezultati obično postaju vidljivi nakon nekoliko nedelja, kada optimizacija počne davati puni efekat.
Cena zavisi od obima posla, trajanja kampanje, vrste oglasa i drugih faktora. Naš cilj je pružiti konkurentne cene uz istovremeno postizanje kvalitetnih rezultata.

Da, osim Instagram oglašavanja, pružamo i širok spektar digitalnih marketing usluga kao što su SEO optimizacija, Facebook oglašavanje, Google Ads kampanje i druge strategije digitalnog marketinga.

aurora-digital-solutions-istagram-oglasavanje

Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. 

Korišćenjem ovog sajta se slažete sa korišćenjem kolačića (cookies).

 

Više o tome možete pronaći u našoj politiki privatnosti i kolačićima