E-mail Oglašavanje – Kampanje, Direktan pristup, Newsletter

Evergreen Strategija za Rast Vašeg Biznisa

Email oglašavanje ili kampanje putem e-maila su ne samo uvek u modi, već predstavljaju ključnu komponentu svake uspešne marketinške strategije.

Email-Oglašavanje
Email-Oglašavanje

Kroz Personalizovano Email Oglašavanje

Možete Direktno Komunicirati Sa Potencijalnim Kupcima, Predstavljajući Im Vaš Širok Asortiman Proizvoda i Usluga.

Email oglašavanje omogućava precizno targetiranje korisnika, omogućavajući da marketinške aktivnosti direktno dopru do određene ciljne grupe koja je najverovatnije zainteresovana za vaše proizvode ili usluge.

Vrlo brza – poruku možete pripremiti za nekoliko minuta i odmah je poslati na listu kontakata.

Prateći otvaranja, klikove i konverzije, direktno merimo kako publika reaguje na naše poruke i identifikujemo šta najbolje funkcioniše.

Veoma isplativa; sa malim troškovima i visokim ROI, ključ je u efektivnom kreiranju poruke.

Viši nivo povrata investicija

Naša strategija budžetiranja je prilagođena da se uklapa u visoku stopu povraćaja investicije koju email marketing nudi.

Slanjem ovog obrasca prihvatate politiku privatnosti AURORA Digital Solutions. Dozvoljavate i slažete se da Vas kontaktiramo i šaljemo ponude za usluge.
aurora-digital-solutions-facebook-oglasavanje-ppc

Potrebno je Videti Proizvod 7 Puta Pre Kupovine!

Statistike pokazuju da prosečna osoba treba da vidi ili čuje o određenom proizvodu najmanje sedam puta pre nego što donese odluku o kupovini.

Email oglašavanje vam omogućava da kroz seriju ciljanih i kreativno osmišljenih poruka, postepeno gradite svest o vašem brendu i vodite potencijalne kupce kroz prodajni levak – od prvog upoznavanja sa proizvodom do donošenja odluke o kupovini.

email-oglašavanje-1
email-oglašavanje-1

Nikad u Spam!

Vaše Poruke Direktno Ciljanoj Publici!

Naša e-mail strategija osigurava da vaše poruke sigurno stignu u inbokse, a ne u spam foldere.

Sa sofisticiranom segmentacijom i personalizacijom, garantujemo vidljivost i efikasnost svake poslate poruke.Izaberite nas za pouzdano i ciljano e-mail oglašavanje.

aurora digitalni marketing instagram oglasavanje

E-mail marketinške kampanje koja je za samo 30 dana privukla 500 novih pretplatnika.

Naš Pristup Redefiniše
Povezanost s Potrošačima!

Slanjem ovog obrasca prihvatate politiku privatnosti AURORA Digital Solutions. Dozvoljavate i slažete se da Vas kontaktiramo i šaljemo ponude za usluge.
aurora-digital-solutions-facebook-oglasavanje-prvi-na-google

Zašto E-mail Oglašavanje?

Sofisticirana forma direktnog marketinga

Ova sofisticirana forma direktnog marketinga strategija ne samo da gradi odnose sa potencijalnim klijentima i kupcima, već omogućava i transformaciju jednokratnih kupaca u lojalne fanove vašeg brenda.

Kroz pažljivo kreirane e-mail marketinške kampanje, uspostavili smo snažnu vezu između vašeg brenda i rastuće ciljne publike.”

Određivanje Ciljne Grupe

Razumevanje i precizno definisanje ciljane publike je temelj efikasnog e-mail marketinga.

Personalizovan Sadržaj

Kreiranje prilagođenih i relevantnih e-mail poruka koje odražavaju vrednosti i identitet vašeg brenda, ključno je za privlačenje i zadržavanje pažnje ciljne publike.

Kreativnost u Komunikaciji

Varijacije u formatu i sadržaju e-mailova doprinose prilagodljivosti kampanja različitim ciljevima – bilo da je reč o izgradnji svesti, angažovanju ili konverziji.

Jasna Poruka i Poziv na Akciju (CTA)

Uključivanje jasnog poziva na akciju u svakom e-mailu podstiče primaoca da preduzme željenu akciju, poput posete web sajtu, registracije za događaj ili kupovine proizvoda.

Praćenje i Analiza Rezultata

E-mail marketing nudi detaljno praćenje performansi kampanja kroz metrike kao što su stopa otvaranja, klikovi, konverzije i angažman, omogućavajući preciznu analizu i unapređenje strategija.

Testiranje i Optimizacija

Stalno testiranje različitih aspekata e-mail kampanja, uključujući naslove, sadržaj i segmentaciju liste, vitalno je za razumevanje šta najbolje rezonuje sa vašom ciljanom publikom

ZAŠTO BAŠ MI ZA EMAIL OGLAŠAVANJE?

Primena Email Oglašavanja u Različitim Industrijama

Email oglašavanje nije ograničeno samo na jednu industriju ili tip poslovanja. Njegova primena je široka i raznolika, uključujući e-trgovinu, B2B servise, obrazovanje, zdravstvo, tehnologiju, i mnoge druge.

Personalizacija i segmentacija e-mail kampanja omogućavaju brendovima da prilagode svoju komunikaciju specifičnim ciljnim grupama, povećavajući time relevantnost i efikasnost svojih poruka.

#1

Izgradnja i Nurtiranje Odnosa: E-mail omogućava izgradnju dugoročnih odnosa sa klijentima kroz kontinuiranu komunikaciju i pružanje vrednosti.

#2

Visoka ROI (Return on Investment): E-mail marketing kontinuirano demonstrira jedan od najviših povrata investicija u odnosu na druge marketinške kanale.

#3

Analitika i Praćenje: S modernim e-mail marketing alatima, možete precizno pratiti otvorene rate, klikove, konverzije, i mnoge druge važne metrike koje vam pomažu da optimizujete vaše kampanje.

#4

Prednosti E-mail Oglašavanja. Povećanje Vidljivosti i Svesti o Brendu: Redovnim slanjem e-mailova, vaš brend ostaje prisutan u svesti klijenata, povećavajući šanse za uspešnu prodaju.

Ulaganje u email oglašavanje nije samo pametan potez u digitalnom dobu, već je esencijalno za svaki brend koji želi da se izdvoji, izgradi snažne odnose sa klijentima i maksimizira svoj prodajni potencijal.

Kroz strateško planiranje i izvođenje e-mail kampanja, stvarate osnovu za dugotrajan uspeh i rast vašeg poslovanja.

Inovativno, precizno i transparentno:

Posvećeni Vašem Uspehu Kroz Email Oglašavanje

Naša agencija vam pruža kompletne usluge email oglašavanja od planiranja strategije, kreiranja sadržaja, segmentacije liste primaoca, do praćenja i analize rezultata. Radimo na personalizaciji svake kampanje kako bi maksimalno odgovarala vašem brendu i ciljevima.

Dužina e-mail kampanje varira u zavisnosti od vaših ciljeva i strategije. Obično, kampanje mogu trajati od nekoliko dana do nekoliko meseci. Rezultate možete početi da vidite već nakon prvih nekoliko poslatih e-mailova, a sveobuhvatniji uvidi postaju jasni tokom trajanja kampanje.

Cene naših usluga email oglašavanja zavise od obima i složenosti kampanje. Nudimo prilagođene pakete koji odgovaraju različitim budžetima i potrebama. Za preciznu ponudu, kontaktirajte nas da razgovaramo o vašim specifičnim zahtevima."

Pored email oglašavanja, nudimo širok spektar digitalnih marketinških usluga, uključujući SEO, upravljanje društvenim mrežama, kreiranje sadržaja, i još mnogo toga. Naš cilj je da pružimo kompletne marketinške rešenja koja će unaprediti vaše online prisustvo.

Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. 

Korišćenjem ovog sajta se slažete sa korišćenjem kolačića (cookies).

 

Više o tome možete pronaći u našoj politiki privatnosti i kolačićima