Besplatna ponuda

Neobavezujuća i informativna besplatna ponuda može biti sastavljena ukoliko sa desne strane popunite i odgovorite na kratak upitnik u vezi sa Vašim trenutnim poslovanjem.

Pitanja na koja želimo da dobijemo odgovore u vezi sa Vašim poslovanjem i dosadašnjim iskustvom u digitalnom marketingu nisu komplikovana, a odgovori na njih nam pomažu da bolje razumemo Vašu trenutnu situaciju, pre nego što počnemo da razgovaramo ili započnemo poslovnu saradnju.

Molimo Vas da na ta pitanja odgovorite što je moguće tačnije, kao i da proverite Vaše kontakt podatke kako bismo Vas mogli i lično kontaktirati.

Nakon što popunite upitnik, neko iz našeg tima će Vas kontaktirati kako biste razgovarali o vašem poslovanju. Na ovaj način prikupljamo sve potrebne informacije, kako bismo što preciznije mogli da uradimo strategiju, a sve u cilju poboljšanja Vašeg nastupa na internetu i lakšeg dolaženja do novih poslovnih prilika, odnosno kupaca.

Stručno lice iz našeg tima će Vam se javiti u roku od 24 sata nakon podnošenja prijave.
Sa njim ćete obaviti početni poziv koji će trajati između 30 i 45 minuta. To je prvi pravi trenutak gde počinjemo da shvatamo i radimo na tome šta Vama treba i pronalazimo načina kako da to ostvarite.
Nakon razgovora sa našim kolegom, ako budete uvideli vrednost koju možemo da pružimo u poslovnoj saradnji, onda je to sjajno! Ukoliko ne vidite doprinos i poboljšanje za sebe i svoju firmu i ne želite da sarađujete, to je takođe u redu.

U najgorem slučaju, dobićete besplatan savet od našeg tima, koji će vam pomoći da ostvarite veći broj poseta ljudi, na primer, Vašem veb sajtu, Facebook ili Instagram profilu ili konkretnu prodaju.

Ovde opisane aktivnosti su namenjene za sve ljude koji žele da preduzmu konkretne akcije i ostvare konkretne rezultate.
Ako ste vi jedan od njih, onda je danas pravi dan da krenete korak unapred i podignete posao na novi, viši nivo.

Unesite Podatke

Ukoliko Vam je lakše, uvek nas možete i pozvati na tel: 011 40-45-202

Ovo nije neophodno, jer ćemo o tome još razgovarati

Slanjem ovog obrasca prihvatate politiku privatnosti AURORA Digital Solutions. Dozvoljavate i slažete se da Vas kontaktiramo i šaljemo ponude za usluge.

Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. 

Korišćenjem ovog sajta se slažete sa korišćenjem kolačića (cookies).

 

Više o tome možete pronaći u našoj politiki privatnosti i kolačićima